Over mij

Mijn naam is Tamara van Keulen, geboren in Amersfoort en sinds mijn 3e jaar woon ik in Almere. Ik ben opgegroeid in een gezin waar dieren altijd aanwezig waren. Honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels noem maar op. Als klein meisje was ik vaak op straat te vinden waar ik de katten uit de buurt opzocht om mee te spelen. En als ik die niet kon vinden dan waren de insecten aan de beurt om goed bestudeerd te worden en maakte ik daar huisjes voor. Voor mij was al snel duidelijk, als ik later “groot” ben neem  ik een huis vol katten en word ik kapper. Het hebben van een huis vol katten is nooit een probleem geweest, minstens 2 anders vind ik het maar stil. Het worden van kapper is anders gelopen dan ik als klein meisje had bedacht.

Ik ben in de commerciële dienstverlening beland binnen de IT.  Gaandeweg ben ik mezelf goed tegen gekomen en ben ik in een burnout beland. En een flinke ook, ik dacht altijd dat het iets was wat bedacht was door mensen die geen zin hadden om te werken, tot dat het mijzelf overkwam. En hoe zwaar het ook geweest is eruit te komen, achteraf ben ik er blij mee dat het mij overkomen is. Ik heb mezelf kunnen hervormen, ontdekken wie ik ben, en wat ik leuk vind. Vooral dat laatste, wat wil ik, waar word ik blij van. Na diverse mislukte pogingen weer voor een werkgever aan de slag te gaan kwam de omslag. Ik weet wat ik wil, ik weet waar ik gelukkig van word. En eindelijk heb ik mijn angst aan de kant gezet en mij aangemeld voor de volledige opleiding katten trimmen bij de Trimacademie in Hardenberg. Een naam bedacht voor mijn bedrijf, mij aangemeld bij de K.v.K en hiermee was Lovely Cats geboren.

Op dit moment woon ik samen met Bibi, een hele lieve Noorsebos kat. Ja inderdaad maar 1 kat en dat is heel vreemd en onwennig voor mij. Tot voor kort woonde lieve Dana ook bij ons, die is tot mijn grote verdriet onlangs overleden. En zolang ik denk dat Bibi er niet aan toe is om er gezelschap bij te nemen zal het zo blijven.

Bibi is eigenlijk mijn inspiratie geweest, want ik heb altijd moeite gehad om haar vacht te verzorgen. Niet omdat haar vacht nou lastig is, maar omdat ze er geen zin in had en ik het dan opgaf. Ik nam zelf een trimster aan huis, en dacht elke keer als ze er was dat zij toch wel het meest leuke beroep van de hele wereld had. Nu ik eenmaal zelf bezig ben met de opleiding en met mijn eigen afspraken heb weet ik zeker dat dit het leukste beroep van de hele wereld is. Ik ben heel dankbaar dat ik de voor mij leukste en liefste dieren op aarde mag verzorgen. Nu ben ik toch nog de kapper aan het worden die ik altijd wilde worden alleen dan veel leuker.

Begin 2020 heb ik mijn schooljaar afgerond en mag ik mijzelf gediplomeerd  kattentrimster noemen.

Naast het trimmen zijn er nog zoveel interessante leergebieden, bijvoorbeeld over het gedrag van katten en over wat muziek en essentiële oliën kunnen beteken voor het verminderen van stress bij de kat. Daarom staan er ook een aantal leuke workshops op het programma waarbij ik me verder kan ontwikkelen en specialiseren. Deze specialisatie kan ik toepassen zowel op de trimtafel als in andere situaties.

Vind je het leuk om mijn ontwikkelingen te zien?  Volg mij dan op Instagram en Facebook

Zo zie je hier ook de opening van mijn trimsalon en heel veel updates van alle lieve katten die ik mag helpen.

Liefs, Tamara

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op  

Neem contact op

Kattentrimster Lovely Cats Tamara van Keulen

Mobiel: 06 48 160 135

Als u mij een bericht wilt sturen, vul dan onderstaand formulier in OF klik op de Whatsapp button rechtsboven.

Volg mij op Facebook/Instagram:

LC   LC

    LC
    kattentrimsters.nl


    kattentrimkeurmerk.nl